Az előadás és gyakorlati bemutató előtt próbálgattuk a módszer nevének helyes kiejtését, tájékozódtunk a honlapjukon és a videók között. Így némi ráhangolódás után nyitottan, kíváncsian vágtunk bele egy újabb „kalandba”.

 

Zlatzky Anna kezelő nagyvonalúan nyitott. Nem kevesebbet állított, mint hogy a gondolataink segítségével meg tudjuk változtatni az egész életünk. Ezután még hozzátette: a Kahi-Healing olyan, mint a karácsony, jobb adni, mint kapni – ezért szereti különösen.

 

KH2.jpg

Zlatzky Anna és a hallgatóság

 

A bemutatkozást Ugri Mihály, a magyarországi képviselet vezetőjének előadása követte, aki Ausztriában él, 4 gyermek édesapja, s származása szerint félig magyar. Az édesapja révén az „apanyelve” magyar.

 

KH3.jpg

Ugri Mihály előadása

 

Úgy, ahogy a magyar egészség szóban benne szerepel az egység, az egész, a Kahi kifejezés is ezt jelenti. Elmondása szerint általános, hogy egészségünkkel csak akkor foglalkozunk, ha már nem vagyunk egészségesek, ha már megbomlott az egység, ha már megbetegedtünk. A módszer nagyon új, csupán 3 éves, kifejlesztője :Tom Rietdorf. Jelenleg Ausztriában, Svájcban és Magyarországon oktatják - több lépcsőben - a módszert.

 

A humoros, interaktív előadás során elhangzott, hogy az élethez petesejt, hímivarsejt és lélekfonal szükséges. Az első szervünk, amelyik kialakul az a szívünk. A lelkünk ide költözik be. S honnan jön a lélek? Az univerzumból. S miért jön ide le, miért kívánkozik a földre? Csak azért mert érezni szeretne. Egyetlen életfeladatunk, hogy érezzünk. Döntésünk kérdése, hogy szenvedünk, vagy élvezzünk az életünket. Minden, ami körülöttünk van mi teremtettük/teremtjük meg. Ennek tükrében, ha én teremtettem a betegségemet, én teremthetem meg az egészségemet is.

 

A Kahi-Healing összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást, az indiai csakratudományt, a kvantum- vagy mátrix gyógyítással és az orosz gyógyítási technikákkal. Ennek köszönhetően ez egy összetett gyógyítási rendszer, ott kezeli a beteget, ahol a probléma van. A módszer rendkívül gyors és rendkívül eredményes, hiszen átlagban 2-3 kezelés elég a gyógyuláshoz. Az információs téren dolgozik, így az energetikai gyógymódoknál hatékonyabban és gyorsabban érhet el eredményt!

 

Az elméleti bevezetőt gyakorlati bemutató követte. Párhuzamosan 5 kezelő „dolgozott”, 5 kiválasztott hallgató próbálhatta ki a bázis kezelést, amit „kocsimosáshoz” hasonlított az előadó. A kezelés során a gerincoszlop körül egy mezőt „építenek fel”. A kezeltet csupán egy kéz vagy egy ujj érinti meg. Az érintések enyhék és általában rövidek. A kezelés eredményeként megváltozik a kezelt energiája. A rossz információk, jóra cserélődnek ki.

 

A kezeltek megosztották élményeiket. Arról számoltak be, hogy valamiféle láthatatlan energia mozgatta őket, ellazult állapotba kerültek, melegséget éreztek, spirituális mozgásban volt részük, illetve egy angyali tánc résztvevői voltak, volt akinek potyogtak a könnyei, mások elvesztették egyensúlyukat és eldőltek. Nézőként érdekes és ugyanakkor izgalmas volt végignézni, hogy pillanatok alatt egy más tudatállapotba kerültek a páciensek, s a kezelők is eltérő módon viselkedtek, láttam felszabadultságot, tanácstalanságot, a kemény munka izzadságcseppjeit és örömet is. S az érzéseknél maradva, megdöbbentem, hogy rám is hatással volt a kezelés, hiszen élénk bizsergést éreztem a lábamban és a fejemben. A gyakorlati bemutató végét katarzis követte. Mindegyik aktív résztvevő pozitívan nyilatkozott, kellemes, felszabadító állapotba került, s hálás volt a kezelőjének.

Szóba kerültek továbbá a képzési lehetőségek és az egyéb rendezvények, melyekről részletesebb információt a szervezet honlapján (www.kahi-healing.com) találunk.

 

A bemutató lezárásaként Ugri Mihály hangsúlyozta, hogy nem az a lényeg, hogy a kezelés során mit érez a páciens, hanem az, hogy mi fog történni. A testi és az érzelmi problémák szellemi szintre kerültek. A léleknek adtak teret. A lélek dönti el, hogy mit dolgoz fel ebből. Leszoktatja a pácienset a dohányzásról, segíti feldolgozni a férje hirtelen halálát, meggyógyítja a gerincferdülést vagy a prosztatarákot, „megoldja” a spontán teherbeesést... stb.

Címkék: előadás

A bejegyzés trackback címe:

https://ahimszajoga.blog.hu/api/trackback/id/tr465852464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása