Hozzávalók 4 személyre: 1 csésze fejtett tarkabab, 1 csésze árpagyöngy, 1 evőkanál tengeri só, 1 evőkanál pirospaprika, 1 kiskanál zöldbors, 2 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál őrölt kömény, 15 dkg vöröshagyma, 3 babérlevél, 10 dkg tarhonya

Az árpát éjszakára beáztatjuk, leszűrve 7 csésze vízben az apróra vágott vöröshagymával, a babbal, babérlevéllel puhára főzzük, majd fűszerezzük. Főtt tarhonyával tálaljuk. A babhoz adhatunk kevés szódabikarbónát, hogy könnyebben puhuljon.

 

árpagyöngy.jpg

Címkék: táplálkozás recept egészségmegőrzés

A bejegyzés trackback címe:

https://ahimszajoga.blog.hu/api/trackback/id/tr286011444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása